.

.

Одлична цена
Студиото на Ричфилд Студија безжична клеточна сенка, јаглен

Студиото на Ричфилд Студија безжична клеточна сенка, јаглен

DEN 719.84

Залиха
Достапно за нарачка

Клеточната сенка на Craulular Shade на Richfield Studios ја блокира светлината и обезбедува максимална приватност во вашата соба. Безжичната операција лесно се крева и се спушта кон вашата посакувана позиција и нема проценка на жици, што го прави побезбеден за деца и миленичиња. Изградбата на саќе ја подобрува енергетската ефикасност и помага во изолација и одржување на температури во затворен простор. За инсталациите за внатрешноста на монтирање (во рамките на прозорецот) - Нарачајте ја точната големина на прозорецот. ¼ инчи одбивање ќе се земе на ширина за прецизно вклопување во рамките на прозорецот . За инсталациите за надворешни монтирани (надвор од рамката на прозорецот) - се препорачува да додадете 4 инчи на ширина (2 ”од двете страни) и должина за оптимална светлина Контрола и приватност . Дизајнот без кабел е побезбеден за деца и миленичиња. Непроaирна обвивка обезбедува крајна во собата-затемнување и контрола на приватноста. Безжичната работа лесно се крева и се спушта на посакуваната позиција. Енергетска ефикасна, клеточна конструкција помага во одржување на температурите во просторијата во затворен простор. Грижа : Избришете со мека крпа, мит за прашина или прицврстување на тркалезна четка од правосмукалка. Измерете го прозорецот пред набавката за да се обезбеди соодветно вклопување.

Спецификација

Избор на клиент
DEN 910.72

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

DEN 1.67

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

DEN 910.72

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

DEN 0.67

Регал недвижен имот безжично филтрирање на светлина од горедолу мобилни нијанси се модерни нијанси на �

DEN 719.84

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец...

DEN 910.72

Клеточната сенка на Craulular Shade на Richfield Studios ја блокира светлината и обезбедува максимална приватност во в

DEN 0.67

Оваа мобилна сенка безжични затемнувања ќе облече кој било прозорец и ќе му даде на вашиот дом, канцелар

DEN 910.72

Регал недвижен имот безжично филтрирање на светлина од горедолу мобилни нијанси се модерни нијанси на �

DEN 283.68

Regal Estate 1 "безжична плетена сенка е луксузна сенка направена од 100% полиестерска ткаенина дизајнирана со �

DEN 910.72

Студијата на Ричфилд Студио, филтрирајќи ја безжичната клеточна сенка, филтрира светлина во просторија

DEN 1.00

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

DEN 910.72

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

DEN 656.00

Студијата на Ричфилд Студио, филтрирајќи ја безжичната клеточна сенка, филтрира светлина во просторија

DEN 2.67

Regal Estate 1 "безжична плетена сенка е луксузна сенка направена од 100% полиестерска ткаенина дизајнирана со �

DEN 910.72

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

DEN 656.00

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец Спару�

DEN 910.72

Регал недвижен имот безжично филтрирање на светлина од горедолу мобилни нијанси се модерни нијанси на �

DEN 0.67

Регал недвижен имот безжичен затемнување од горедолу мобилни нијанси се современи нијанси на прозорци

DEN 910.72

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

DEN 1.33

Мобилните нијанси на безжични леволор се направени по обичај за совршено да го вклопат вашиот прозорец.

DEN 910.72

Изберете ја вашата монтажа : наменета за внатрешноста на монтирање Нашето намалување на бучава, намалув

DEN 2.67

Мобилните нијанси на леволор се направени по обичај за совршено да одговараат на вашиот прозорец...

DEN 910.72

Завртки од горедолу / оддолунагоре, безжични филтрирање на светлина, мобилни нијанси, мобилна саќе без�

DEN 910.72

Студијата на Ричфилд Студио, филтрирајќи ја безжичната клеточна сенка, филтрира светлина во просторија