.

.

Одлична цена
14 W 26 H Lifetime vinyl, Прилагодено четири табла, се приклучија, board-n-batten slutters, w shutter-loks, бело

14 W 26 H Lifetime vinyl, Прилагодено четири табла, се приклучија, board-n-batten slutters, w shutter-loks, бело

DEN 2092.96

Залиха
Достапно за нарачка

Фаќајте чувство на шарм од стариот свет со распоредени или споени животни ролетни од табла-н-н-Батен. Овој бленда за ниско одржување ви дава изглед на рачно изработени ролетни од дрво со најразлични стилови за да се надополни кој било дом или прозорец. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Спецификација

Избор на клиент
DEN 4205.12

Смело дизајниран и достапен во широк спектар на бои, стандардниот подигнат панел бленда е одличен избор

DEN 5963.52

Нашите композитни ролетни EPVC се дизајнирани за дополнителна издржливост и се држат до природните елеме

DEN 2.67

Нашите композитни ролетни EPVC се дизајнирани за дополнителна издржливост и се држат до природните елеме

DEN 0.33

Постигнете прекрасна привлечност на тротоарот со нашите ролетни од дрво Во споредба со вистинското дрв

DEN 4889.12

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво Произв

DEN 4544.32

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 3662.72

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 4182.08

Нашите композитни ролетни EPVC се дизајнирани за дополнителна издржливост и се држат до природните елеме

DEN 1.33

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво...

DEN 1.00

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 799.52

Секој бленда е рачно изработен од квалификувани занаетчии со груба планирана површинска текстура Наши�

DEN 4776.48

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 4267.68

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 8679.68

Постигнете прекрасна привлечност на тротоарот со нашите ролетни од дрво Во споредба со вистинското дрв

DEN 2.67

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво Произв

DEN 4547.20

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво Произв

DEN 5041.76

Постигнете прекрасна привлечност на тротоарот со нашите ролетни од дрво Во споредба со вистинското дрв

DEN 4154.24

Постигнете прекрасна привлечност на тротоарот со нашите ролетни од дрво Во споредба со вистинското дрв

DEN 3825.28

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво...

DEN 9482.40

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 2.67

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво Произв

DEN 12540.00

Нашите композитни ролетни EPVC се дизајнирани за дополнителна издржливост и се држат до природните елеме

DEN 2412.00

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 2.33

Хавајските ролетни од манго од манго се еколошки рачно изработени декоративни производи од дрво...

DEN 5030.88

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 3.33

Нашите композитни ролетни EPVC се дизајнирани за дополнителна издржливост и се држат до природните елеме

DEN 2.00

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени

DEN 3718.08

Оваа иновативна линија на вистинските ПВЦ ролетни се издвојува со тоа што е совршена за проекти по цени